Zo hevig reageerde Fergie op haar eerste zwangerschap

Door: Inge Ringoot - 04/03/13, 13u55  − Bron: glamourmagazine, usmagazine
© belga.

Precies twee weken geleden maakte Fergie van de Black Eyed Peas bekend dat ze zwanger is van haar eerste spruit. We kunnen ons inbeelden dat dergelijk nieuws nogal schokkend is, zo ook bij de 37-jarige zangeres. In een overweldigende bui was "This sh*t just got real" het enige wat Fergie over haar lippen kon brengen, aldus papa in spe Josh Duhamel.

  • Fiere papa in spe Josh Duhamel.
    Fiere papa in spe Josh Duhamel. © getty
  • In Parijs showt Fergie fier haar groeiend babybuikje.
    In Parijs showt Fergie fier haar groeiend babybuikje. © getty

Zo onverwachts kwam het nieuws nochtans niet. Fergie grapte immers onlangs nog dat ze niet vies is van een beetje 'oefening'. Op het moment dat ze het nieuws te horen kreeg, stond Fergie echter aan de grond genageld.

"Zij was diegene die als eerste ontdekte dat ze zwanger was", vertelt haar man Josh Duhamel aan de New York Post. "Het enige wat ze kon uitbrengen was: 'This sh*t just got real'", gaat de 40-jarige 'Safe Haven'-acteur verder.

Dolgelukkig
Beide toekomstige ouders zijn nochtans dolgelukkig met het babynieuws. "Ik ben geen 24 meer, maar ik heb wel levenservaring opgedaan die ik waarschijnlijk kan gebruiken", aldus Duhamel. Wat voor papa hij gaat worden? "Hopelijk iets tussen streng en open."

Fergie zelf, die voluit Stacy Ferguson heet, is intussen al wat bekomen van het babynieuws. Momenteel doet de 'Big Girls Don't Cry'-zangeres wat inspiratie op van de modeweek in Parijs waar ze onder andere op de eerste rij zat b ij Gareth Pugh. Paparazzi konden haar beginnend babybuikje intussen al vastleggen op de gevoelige plaat.

mailIcon print | | Meer bookmarks |
Aan het laden...

Laat van je horen!

Deel je mening met alle NINA-lezeressen

Aan het laden...
<spring:message code='commonMessages.loading' />
    Aan het laden...
    Disclaimer CIM Internet License2Publish Gopress