Paris: "Homo's zijn walgelijk en hebben wellicht aids"

Bewerkt door: Luc Beernaert - 20/09/12, 16u36  − Bron: TMZ
© afp.

Paris Hilton heeft het voorgoed verkorven in de homogemeenschap. Tijdens een taxirit eerder deze maand maakte Paris opmerkingen over homo's die haar wel eens zuur zouden kunnen opbreken. "Homo's zijn de geilste mensen ter wereld, ze zijn walgelijk. Man, de meesten hebben wellicht aids", liet de hotelerfgename zich ontvallen.

Volgens bronnen in het kamp van Hilton heeft de taxichauffeur stiekem een opname gemaakt van de conversatie die Paris in zijn taxi voerde met een homovriend.

Tijdens dat gesprek is een man te horen die het heeft over Grindr, een populaire sociale website waar homo's elkaar treffen voor afspraakjes.

Hilton reageert: "Ewww... homo's zijn de geilste mensen in de wereld. De meesten hebben waarschijnlijk aids. Ik zou zo bang zijn mocht ik een homo zijn. Je sterft aan aids".

Een woordvoerder van Hilton liet inmiddels weten dat "Paris Hiltons wilde enkel zeggen dat het gevaarlijk is onveilige seks te hebben omdat zulks kan leiden tot een levensbedreigende ziekte".

En verder: "De conversatie raakte geanimeerd toen een homovriend haar tijdens een taxirit vertelde over een andere homo die aids heeft en toch nog onbeschermde seks heeft. Hij had het ook over een website die seks met vreemde mannen aanmoedigt".

mailIcon print | | Meer bookmarks |
Aan het laden...

Laat van je horen!

Deel je mening met alle NINA-lezeressen

Aan het laden...
<spring:message code='commonMessages.loading' />
    Aan het laden...
    Disclaimer CIM Internet License2Publish Gopress