Brad Pitt doet de was, strijkt en kookt voor de kinderen

Bewerkt door: Luc Beernaert - 17/09/12, 12u38  − Bron: Daily Mirror
© getty.

Brad Pitt die de was sorteert en de kleren van zijn zes kinderen strijkt? Het is geen zinsbegoocheling. Brad heeft zich tijdens zijn verblijf in het Engelse Surrey, waar hij 'The Counselor' en 'World War Z' opneemt, tot huisman ontpopt terwijl Angelina achtereenvolgens Irak en Syrië bezoekt als goodwillambassadeur van de Verenigde Naties.

"Brad is altijd al een toegewijde vader geweest, maar de jongste tijd stort hij zich ook op het huishouden", aldus een bron in de Daily Mirror.

"Brad en Angelina hebben best wel personeel in dienst, maar Brad heeft de was en de strijk alvast op zich genomen. Daarnaast stort hij zich ook op het poetsen, kwestie van zich bezig te houden terwijl Angelina weg is. Hij doet niets liever dan huishoudelijke taken en hij laat de kinderen helpen bij het klaarmaken van het avondeten. Ze zijn er dol op papa te helpen in de keuken".

Mr. Proper
"Hij is een echte Mr. Proper geworden. Hij gaat ook zelf naar de supermarkt en naar de wasserij".

Angelina tot tranen toe bewogen
Angelina was het voorbije weekend op rondreis door Irak, waar ze buitenlandminister Zebari vroeg ervoor te zorgen dat vluchtelingen uit Syrië in zijn land voldoende levensmiddelen krijgen. Vorige week bezocht ze ook een vluchtelingenkamp in Syrië, waar ze tot tranen toe bewogen was.

mailIcon print | | Meer bookmarks |
Aan het laden...

Laat van je horen!

Deel je mening met alle NINA-lezeressen

Aan het laden...
<spring:message code='commonMessages.loading' />
    Aan het laden...
    Disclaimer CIM Internet License2Publish Gopress