Cd's Chris Brown bekleefd met stickers: "Niet kopen! Deze man slaat vrouwen"

Door: Lynn Formesyn - 15/09/12, 13u52  − Bron: Huffington Post
© Twitpic . "Excellent stickers on Chris Brown CDs in HMV"

In minstens één HMV-winkel in Londen komt de nieuwe plaat 'Fortune' van zanger Chris Brown met een speciale waarschuwing. Geen 'parental advisory' voor vulgair taalgebruik, maar een 'opgepast, slaat vrouwen'-sticker.

Een twitteraar onder de naam 'piercepenniless' zwierde de foto via Twitpic online, waar het beeld snel werd opgepikt door duizenden kijkers. "Waarschuwing: Koop dit album niet! Deze man slaat vrouwen", staat te lezen op een schreeuwerige gele sticker die tactisch over Chris Browns hoofd werd gekleefd.

Wie de stickeractie op poten heeft gezet, is voorlopig nog onbekend en ook de winkel in kwestie weigert te reageren op vragen vanuit de pers.

Huiselijk geweld
Het is niet de eerste keer dat Brown onder vuur komt te liggen voor de gewelddagige aanval in 2009 op toenmalige vriendin Rihanna en andere agressieve acties. Deze week nog ontstond controverse door de opvallende nektatoeage van een geslagen vrouw met blauwe plekken in het gezicht. Hij ontkent dat het om Rihanna gaat en zegt dat het een afbeelding is van een Mexicaanse 'sugar skull'.

In een memorabele review, uitgeroepen tot 'de beste review die je ooit zal lezen', haalt de Australische Chloe Papas stevig uit naar Brown: "Los van het feit of Chris Brown enig muzikaal talent heeft (wat hij niet heeft) of ofdat zijn album een goed idee was (nope), deze man heeft recent een vrouw brutaal aangevallen en wordt toch nog steeds met regelmaat uitgenodigd voor awardshows en aanbeden door leeghoofden wereldwijd. Het is echt walgelijk. En voor wie stelt dat je de muziek van de man moet onderscheiden: f*ck you, moedig zijn acties liever niet aan. Laatste woorden: Koop deze plaat niet".

  • Australische touriste met hoofdwonde door vliegende glazen fles gegooid door Chris Brown tijdens een gevecht met Drake in de W.I.P Club juli 2012
mailIcon print | | Meer bookmarks |
Aan het laden...

Laat van je horen!

Deel je mening met alle NINA-lezeressen

Aan het laden...
<spring:message code='commonMessages.loading' />
    Aan het laden...
    Disclaimer CIM Internet License2Publish Gopress