Teken van verzoening? Rihanna toont gebit à la Chris Brown

Door: Lien Buyck - 13/09/12, 15u38  − Bron: Bang, The Sun
© Brunopress / Photo News. Chris Brown in juli, Rihanna gisteren

Rihanna heeft nog maar eens de geruchtenmolen aangezwengeld over een mogelijke verzoening tussen haar en Chris Brown. Deze keer liet ze zich opmerken met een metalen 'rooster' of gebit boven haar tanden, net zoals Chris Brown er eentje liet zien in juli.

  • © photo news
  • De beruchte tatoeage
    De beruchte tatoeage © getty

Hoewel het mode-accessoire normaal gedragen wordt door mannen als een symbool van rijkdom in de hiphopcultuur, wordt Rihanna's gouden gebit gezien als een signaal van verzoening met Chris Brown.

Betrapt
In een recent interview met Oprah Winfrey bekende de 24-jarige nog steeds gevoelens voor Chris te hebben. "Ik denk dat hij de liefde van mijn leven is. Hij was mijn eerste liefde. Nu zijn we zeer goede vrienden. En dat gaan we zeker niet proberen te veranderen", klonk het toen. "Het is wel bizar, want ik hou nog steeds van hem."

De laatste tijd zijn er echter steeds meer geruchten die wijzen op een verzoening. Zo werden de twee vorige week nog 'betrapt' op een vlugge kus op de MTV Video Music Awards.

Tatoeage
In 2008 vormden Rihanna en Chris één van de meest besproken koppels in showbizzland. Er kwam echter een einde aan de relatie toen Chris Rihanna in febuari 2009 fysiek mishandelde.

Chris zelf zorgde deze week nog voor een controverse met een nieuwe tattoo in zijn nek. Volgens sommigen zou die de foto tonen van Rihanna nadat hij haar geslagen had. De 23-jarige R&B-ster ontkent echter in alle talen dat de tatoeage Rihanna voorstelt.

mailIcon print | | Meer bookmarks |
Aan het laden...

Laat van je horen!

Deel je mening met alle NINA-lezeressen

Aan het laden...
<spring:message code='commonMessages.loading' />
    Aan het laden...
    Disclaimer CIM Internet License2Publish Gopress