"Brad Pitt zakt door op vrijgezellenfeestje in Londen"

Door: Inge Ringoot - 20/08/12, 12u55  − Bron: tvguide
© ap.

Ook voor de sterren staat een vrijgezellenavond blijkbaar garant voor een vettig feestje met veel alcohol. De geruchten doen immers de ronde dat Brad Pitt afgelopen donderdag iets te diep in het glas gekeken heeft tijdens zijn vrijgezellenfeestje in Guy Ritchie's pub 'The Punchbowl' in Londen.

  • © getty
  • Angelina's verlovingsring.
    Angelina's verlovingsring. © reuters

Met de grote 'Brangelina'-trouw op komst, had de 48-jarige acteur waarschijnlijk een verzetje nodig. En de nood moet hoog geweest zijn, want volgens bronnen in 'The Daily Star', kwam Pitt pas om 6 uur 's morgens thuis van zijn avondje doorzakken in de pub.

Een warme thuiskomst kon de acteur alvast vergeten, want Angelina was niet blij met haar aangeschoten verloofde. "Angelina was gechoqueerd toen hij in zo'n toestand binnenkwam, vooral omdat hij haar niet even gebeld had", vertelt een bron in de Britse krant. "Ze had hem in geen jaren nog zo dronken gezien. Brad zelf stak de schuld op het Britse bier."

Nog volgens de bron testte de acteur samen met zijn goede vriend Guy Ritchie, filmregisseur en eigenaar van de pub, verschillende soorten bier uit. "Het liep gewoon even uit de hand."

Angelina Jolie en Brad Pitt stappen normaal deze zomer in het huwelijksbootje, al is het al sinds hun verloving in april raden naar hun exacte huwelijksdag. Hun landgoed 'Chateau Miraval' in Frankrijk zou dienst doen als feestlocatie.

  • Het landgoed van Brangelina in Miraval, Zuid-Frankrijk. © photo news
  • Het landgoed van Brangelina in Miraval, Zuid-Frankrijk. © photo news
mailIcon print | | Meer bookmarks |
Aan het laden...

Laat van je horen!

Deel je mening met alle NINA-lezeressen

Aan het laden...
<spring:message code='commonMessages.loading' />
    Aan het laden...
    Disclaimer CIM Internet License2Publish Gopress