Van superdun naar volslank: Christina voelt zich goed in haar vel

Door: Kristien Gijbels Morato - 29/02/12, 23u00

Het was eventjes stil rond Christina Aguilera, maar nu is ze helemaal terug van weggeweest. De popdiva maakt als jurylid furore in de Amerikaanse versie van 'The Voice', wat betekent dat ook haar vrouwelijke rondingen opnieuw in de schijnwerpers staan.

De 31-jarige zangeres kreeg de laatste maanden bijzonder veel kritiek te slikken omdat ze heel wat kilo's is aangekomen. Maar dat kan haar naar eigen zeggen niks schelen: "Ik ben trots op mijn lichaam", zegt de mama van de 4-jarige Max. "Mijn vriendje is dol op mij lichaam en dat is het enige wat telt."

Toch was het niet altijd gemakkelijk om alle gemene reacties te negeren: "Ik zit al ontzettend lang in dit wereldje", legt X-tina uit. "Ik rolde er in toen ik amper zeventien jaar was. Je kan nooit te perfect zijn, of te dun, te rond, te dik, dit, dat. Ze hebben mij al in zowat elk hokje gestoken."

Negeren
Maar hoe gaat de zangeres nu om met al die negatieve commentaren? "Ik moet dat gewoon meteen van mij afzetten. Je moet alles gewoon negeren."

Christina zegt dan wel dat ze de kritiek niet aan haar hart laat komen, maar dat wil niet zeggen dat ze zich helemaal laat gaan: wanneer ze in de spotlights staat, doet ze er dan ook alles aan om er tiptop uit te zien. Sterker: tijdens de opnames van 'The Voice' eist ze dat ze haar enkel en alleen vanuit de meest flatterende camerahoek filmen, trekt ze outfits aan die haar slanker doen lijken en gebruikt ze make-uptechnieken die haar jukbeenderen moeten accentueren.

Toch beweert de blondine dat ze nooit op de weegschaal staat en dat ze simpelweg blij is met haar vrouwelijke rondingen, zo lang ze maar gelukkig is: "Ik denk dat mijn videoclips wel bewijzen dat ik me goed voel in mijn vel", besluit ze.

mailIcon print | Meer bookmarks |
Aan het laden...

Laat van je horen!

Deel je mening met alle NINA-lezeressen

Aan het laden...
<spring:message code='commonMessages.loading' />
    Aan het laden...
    acap enabled reprocopy Mediargus Disclaimer CIM Internet