Kerry was met drie mannen verloofd, maar trouwt met... bruidsmeisje

Bewerkt door: Ellen Provoost - 25/09/12, 11u44  − Bron: The Sun

De Britse Kerry De'ath heeft drie keer op het punt gestaan te trouwen met een man, maar besloot uiteindelijk om met een van haar bruidsmeisjes in het huwelijksbootje te stappen.

De Britse Kerry De'ath dumpte haar eerste verloofde Craig Smith enkele weken voor de datum van hun peperdure huwelijksfeest waarvoor ze lang hadden gespaard. De mama van twee viel vervolgens voor een nieuwe man Dave Futter, maar ze liet hem zitten toen hij haar ten huwelijk vroeg. Vervolgens werd ze hopeloos verliefd op Nick Farmer en trok ze bij hem in. De twee planden een huwelijk en verstuurden zelfs al de uitnodigingen. Maar zes weken voor de grote dag biechtte Kerry op dat het trouwfeest niet kon doorgaan omdat ze ze verliefd was geworden op haar bruidsmeisje Sarah Woodford. Ze trouwden  op dezelfde plek waar ze het feest met Nick had gepland.

Opluchting
Kerry verklaart haar bijzondere liefdesverleden: "Ik weet dat op een verhaal van een romantische komedie klinkt, maar je kiest niet op wie je verliefd wordt. Elke keer als ik met een vriendje plannen voor de toekomst begon te maken, raakte ik in paniek. Toen ik mijn huwelijk met Nick aan het regelen was, zei Sarah me dat ze van me hield. Ik geloofde haar niet, maar van zodra ze het had gezegd, voelde het juist aan. Ik ben zolang bezig geweest met me zorgen te maken over het vinden van de juiste man, maar eigenlijk was ik op zoek naar een vrouw. Mijn familie heeft me ontzettend gesteund. Ze waren opgelucht dat ik eindelijk me aan iemand wou binden. Mijn broer heeft er wel mee gedreigd dat hij me naar het altaar zou slepen als ik alles weer zou afzeggen. Gelukkig heb ik toch doorgezet en nu ben ik ontzettend blij om getrouwd te zijn."

Kerry droeg een witte jurk en Sarah een donker pak met een roze das. Ze was al twee jaar stiekem verliefd op Kerry voor ze het aandurfde haar gevoelens duidelijk te maken. "Ik had nooit gedacht dat ze positief zou reageren, nu ben ik zo blij dat ik ervoor heb gezorgd dat haar huwelijk niet is doorgegaan."

mailIcon print | | Meer bookmarks |
Aan het laden...

Laat van je horen!

Deel je mening met alle NINA-lezeressen

Aan het laden...
<spring:message code='commonMessages.loading' />
    Aan het laden...
    Disclaimer CIM Internet License2Publish Gopress