Gescheiden 'catwoman' eet 900 kattensnoepjes per dag

Door: Inge Ringoot - 05/09/12, 11u59  − Bron: The Daily Mail
© videostill Discovery Real Time.

Koffie, sigaretten of chocolade, de mensen die met een verslaving kampen zijn eindeloos. Ook de 46-jarige Mary sukkelt met een niet te temperen drang, al is die van haar wel heel erg bijzonder: om haar beter in haar vel te voelen speelt ze immers elke dag 900 kattensnoepjes naar binnen, miauwkes.

De verslaving van Mary, die alleen woont met haar drie katten, begon na een langdurige vechtscheiding met haar echtgenoot. Aangezien ze zo vaak alleen zat met haar gezelschapsdieren besloot ze op een bepaald moment eens een kattensnoepje uit te proberen. Een onschuldige poging die haar beter beviel dan aanvankelijk gedacht.

"De driehoekjes smaken wat naar vlees, terwijl de vierkante eerder een beetje kazig zijn", aldus de vrouw in een interview met de Amerikaanse televisie. ''Er zit heel veel smaak in de snoepjes, ik vind ze echt lekker", vervolgt Mary die per maand maar liefst 160 euro uitgeeft aan kattensnoepjes.

De vrouw is intussen zo verslaafd geraakt aan de dierenvoeding dat ze overal snoepjes bewaart, van haar auto en handtas tot op het nachtkastje naast haar bed. Geen wonder dat haar broer zich ernstige zorgen maakt om haar gezondheid: ''Er zijn vier voedselgroepen en kattenvoedsel is daar niet één van", zo vertelt hij in de Daily Mail.

mailIcon print | | Meer bookmarks |
Aan het laden...

Laat van je horen!

Deel je mening met alle NINA-lezeressen

Aan het laden...
<spring:message code='commonMessages.loading' />
    Aan het laden...
    Disclaimer CIM Internet License2Publish Gopress