Is dit de stoutste hond ter wereld?

Door: Ellen Provoost - 24/08/12, 13u49  − Bron: The Daily Mail

Emma en Matt Whyman hadden het al redelijk druk met hun vier kinderen toen ze de puppy Hercules, een tekkel, in huis namen. Matt noemt zijn huisdier de stoutste hond ter wereld.

Matt stond er meteen van versteld hoe het kleine dier 's nachts zo veel lawaai kon maken. De hond sliep het grootste deel van de dag en werd levendig wanneer de rest van het gezin naar bed ging. "'s Ochtends sliep Hercules en wanneer de kinderen thuis kwamen van school speelde hij met hen. Pas toen mijn vrouw thuiskwam werd hij echter helemaal gek. Ze verwende hem ook ontzettend, wat zijn slechte gedrag niet ten goede kwam. Het dier kon wel de trap op, maar er niet af, hij liep me voortdurend voor de voeten, bij voorkeur als ik met hete pannen in de keuken rondliep. Ook hield hij ervan de keukenvloer onder te plassen."

"Zo groeide Hercules op tot de meest irritante hond ter wereld. In plaats van 's nachts te slapen, kauwde hij op alles: de gordijnen, de favoriete schoenen van mijn vrouw, de schooltas van mijn dochter, speelgoed van de kinderen. Ook deed hij niets liever dan de poppen van mijn kroost aan te randen, het liefst wanneer ik hen een verhaaltje voor bedtijd voorlas. Maar toen Hercules onze buurman had gered uit de sneeuw na een valpartij door erg luid te blaffen, ben ik van hem gaan houden. Die liefde nam echter weer af toen Hercules de zomer erop voor mijn voeten op de trap liep, waardoor ik ben gevallen, met een gebroken teen tot gevolg", besluit Matt. "Als klap op de vuurpijl moest ik dan met Hercules in het mandje van mijn scoorter rondrijden."

mailIcon print | | Meer bookmarks |
Aan het laden...

Laat van je horen!

Deel je mening met alle NINA-lezeressen

Aan het laden...
<spring:message code='commonMessages.loading' />
    Aan het laden...
    Disclaimer CIM Internet License2Publish Gopress