Deze crème maakt plastische chirurgie overbodig

Door: Ellen Provoost - 12/09/12, 12u32  − Bron: The Daily Mail

Een nieuwe verjongende crème zou zo efficiënt zijn dat deze dames kan overtuigen toch geen facelift te ondergaan. Het mirakelproduct wordt vanaf deze week verkocht, tests toonden aan dat het de tekenen van veroudering in slechts zeven dagen bestrijdt.

De crème van het beautymerk Avon is nog niet eens op de markt, maar nu al ontzettend populair in het Verenigd Koninkrijk, reeds 60.000 vrouwen schreven zich reeds in op een wachtlijst. Je betaalt 37 euro per potje, het product bevat het bestanddeel A-F33 dat de productie van collageen en elastine stimuleert. Dit geeft je huid een jong uiterlijk en elasticiteit. Bij het verouderen neemt de productie van deze stoffen namelijk snel af, waardoor we lijntjes en rimpels ontwikkelen.

Bewijzen
Het bedrijf liet 69 vrouwen tussen 35 en 59 jaar de Anew Clinical Pro Line Corrector Treatment dagelijks twee keer gebruiken gedurende 11 weken. Ze zeiden allemaal dat ze minder rimpels zagen, sommigen merkten al verbeteringen op na een week. Sommigen besloten door deze crème zelfs hun geplande cosmetische ingreep uit te stellen.

Doorbraak
Dermatologen bestudeerden met 3D-technologie de reactie van de huid bij de gebruikers, ze beweerden dat de crème de opperste laag van de huid dikker maakte. Andere tests op de huidcellen suggereerden dat deze door het product meer collageen en elastine aanmaakten na een behandeling. De dermatologe Samantha Bunting: "Deze crème lijkt resultaten op te leveren die erg uitzonderlijk zijn voor beautymerken. Het werkt op basis van ingrediënten als vitamine A en C, hiervan is bewezen dat ze werken. Dit kan een van de meest opwindende cosmetische doorbraken van de laatste jaren zijn."

A-F33 is een gewijzigd proteïne dat ontdekt werd door wetenschappers aan de universiteit van Princeton. Avon kreeg de licentie om dit te gebruiken in een crème. Bunting: "Het verlies van collageen is een gevolg van het verouderingsproces, dit leidt tot een minder stevige huid en de ontwikkeling van fijne lijntjes en rimpels. Maar door A-F33 maakte de huid efficiënter collageen aan, waardoor de huid zich jeugdiger gaat gedragen." De crème wordt vanaf vrijdag verkocht op de website van Avon.

mailIcon print | | Meer bookmarks |
Aan het laden...

Laat van je horen!

Deel je mening met alle NINA-lezeressen

Aan het laden...
<spring:message code='commonMessages.loading' />
    Aan het laden...
    Disclaimer CIM Internet License2Publish Gopress