Drie nieuwe celebkapsels om uit te proberen

Door: Lien Buyck - 16/03/12, 16u38  − Bron: Us Weekly
© Getty. Proberen: de uitgroei van Miley Cyrus, de hoge knot van Katy Perry en de roze strepen van January Jones

Beauty Het is bijna lente, dus dat wil ook zeggen dat het tijd is voor een nieuw kapsel. Wie nog op zoek is naar inspiratie, kan die vinden bij deze celebs. Kies jij voor de uitgroei van Miley, de hoge knot van Katy of de roze strepen van January?

 • De zeer zware uitgroei van Rihanna: not!
  De zeer zware uitgroei van Rihanna: not! © photo news
 • Jennifer Lopez koos op de Oscars ook voor een hoog opgestoken knot
  Jennifer Lopez koos op de Oscars ook voor een hoog opgestoken knot © getty
 • Ook Ashley Tisdale experimenteert met roze plukjes haar
  Ook Ashley Tisdale experimenteert met roze plukjes haar © photo news

1. De zware uitgroei

Wat vroeger een modemisser was, is tegenwoordig een echte trend. Steeds meer celebs kiezen dan ook voor een kapsel met zichtbare uitgroei: donker aan de wortels, steeds lichter naar de punten toe.

Ook Miley Cyrus volgt de trend al een tijdje, tot vorige maand traditioneel in combinatie met lange, gouden lokken. Maar nu bewijst de 19-jarige zangeres dat uitgroei ook bij een kapsel tot op schouderlengte past. Zeker in combinatie met speelse krullen. Mooi!

Aan zangeres Rihanna moet je dan weer geen voorbeeld nemen. Rihanna's haarwortels zijn bijna zwart, terwijl de andere lokken lichtblond zijn. Daardoor is het contrast veel te groot. Lelijk!

2. De hoge knot

Een knotje aan de achterkant van je hoofd, dat heb je waarschijnlijk al geprobeerd. Maar heb je er al eens aan gedacht om het ronde knotje boven op je hoofd te bevestigen?

Katy Perry pakte op de modeweek in Parijs uit met verschillende nieuwe haarstijlen, waarvan de hoge knot er één was. Het blauwe haar vinden wij een stapje te ver, maar de brede knot is wel het proberen waard.

Als je nog niet helemaal overtuigd bent, kijk dan naar hoe goed Jennifer Lopez er op de Oscars mee stond. Ook zij koos voor zo'n dikke knot boven op haar kruin. Gewoon doen!

3. Roze strepen

Katy Perry, Diana Agron en natuurlijk P!nk hadden in het verleden al volledig roze haar, maar tegenwoordig mag het wat subtieler.
 
Voor inspiratie kan je terecht bij 'Mad Men'-actrice January Jones, die precies weet hoe je een roze touch moet toevoegen. Zij verscheen enkele dagen geleden met enkele roze strepen in haar lokken. Let wel op: dit is een haarstijl die vooral past bij blondines.

Ook Ashley Tisdale liet zich onlangs verleiden door deze trend. Zij pakte het wel iets anders aan dan January, want zij liet enkel het onderste deel van enkele lokken verven. Gewaagd, maar geslaagd?

mailIcon print | Meer bookmarks |
Aan het laden...

Laat van je horen!

Deel je mening met alle NINA-lezeressen

Aan het laden...
<spring:message code='commonMessages.loading' />
  Aan het laden...
  acap enabled reprocopy Mediargus Disclaimer CIM Internet