Geen braaf meisje meer: behaloze Miley toont iets te veel

Door: Lien Buyck - 13/09/12, 17u59  − Bron: 7sur7.be, The Sun

Miley Cyrus heeft zich nog maar eens laten opmerken met een slechte kledingkeuze. Deze keer was het T-shirtje van de 19-jarige zangeres/actrice iets te veel uitgesneden aan de zijkant, waardoor een stuk van haar behaloze borst zichtbaar werd.

  • Liam en Miley
    Liam en Miley © Brunopress

Sinds Miley verloofd is met Liam Hemsworth, lijkt ze haar meisjesstijl voorgoed ingeruild te hebben voor een stoere rock 'n roll look. Een paar weken geleden nam ze al afscheid van haar lange haren en koos ze voor een kort punkkopje, afgeschoren aan de zijkant.

Maar ook haar kleerkast moet eraan geloven. Haar vrij brave outfits maken plaats voor gescheurde broeken en minishortjes. Ook afgelopen week koos ze voor stoer: zwarte lederen laarsjes, een korte rok, een dikke gouden ketting en ... een onthullend T-shirtje.

Het ging om een wit topje, waarop met roze letters de 'Anarchy in the lik'-boodschap à la de Sex Pistols geschreven stond. Maar vooral de snit is gewaagd: door de scheuren aan de zijkant, liet ze daar iets te veel bloot zien. Het feit dat ze geen beha droeg, zorgde bijna voor een ongelukje zoals dat van Emma Watson eerder deze week. Benieuwd wat we in de toekomst nog van Miley te zien zullen krijgen...

mailIcon print | | Meer bookmarks |
Aan het laden...

Laat van je horen!

Deel je mening met alle NINA-lezeressen

Aan het laden...
<spring:message code='commonMessages.loading' />
    Aan het laden...
    Disclaimer CIM Internet License2Publish Gopress