Gwyneth Paltrow is best geklede vrouw ter wereld

Bewerkt door: Lien Buyck - 13/09/12, 10u51  − Bron: AD.nl, Daily Mail
© ap.

Gwyneth Paltrow is door het Amerikaanse tijdschrift People uitgeroepen tot de best geklede vrouw ter wereld. Op nummer twee en drie staan Kate Middleton en superster Rihanna.

  • Elegant en stijlvol, zo kennen we Gwyneth Paltrow
    Elegant en stijlvol, zo kennen we Gwyneth Paltrow © getty
  • Andrew Garfield
    Andrew Garfield © reuters

Dat Paltrow de hoogste eer krijgt van het blad, is opmerkelijk. "Ze staat al jaren bekend om haar modeflaters op de rode loper", aldus een zeer kritische fashionjournaille in de VS. De laatste jaren lijkt ze echter, met hulp van stylisten en bevriende topcouturiers, haar leven te hebben gebeterd.

Volgens People is het geheim van Gwyneths stijl het oude gezegde 'less is more'. "Ze heeft een elegante stijl en volgt niet slaafs de laatste trends. Ze doet niet aan franjes. Ze heeft een soort uniform. Het is simpel, niet overdreven", aldus Elizabeth Saltzman.

Net na Gwyneth kwam hertogin Kate Middleton. Zij wordt geprezen omwille van haar klassieke en elegante stijl. Rihanna staat op drie, omdat ze op stijlgebied grote risico's durft te nemen.

Bij de mannen werden Andrew Garfield, Brad Pitt, Colin Firth, Robert Pattinson, Chris en Liam Hemsworth en Jay-Z geprezen om hun gevoel voor mode.

mailIcon print | | Meer bookmarks |
Aan het laden...

Laat van je horen!

Deel je mening met alle NINA-lezeressen

Aan het laden...
<spring:message code='commonMessages.loading' />
    Aan het laden...
    Disclaimer CIM Internet License2Publish Gopress