Welk populair duo draagt deze identieke schoenen?

Door: Lynn Formesyn - 31/08/12, 10u49  − Bron: Popsugar

In Londen zijn de Paralympics van start gegaan en ook daar komen heel wat bekende Britten op af. Voor de gelegenheid plukten prins William en zijn vrouwtje Kate hun sportiefste outfits uit de kast, met matchende sportschoenen als kers op de taart.

Ze werden gespot in de Londense Velodrome, waar ze hun tante Sophie en dochter Lady Louise Windsor vergezelden, die de eer kreeg een van de bloemenmeisjes te zijn op de 'royal wedding' april vorig jaar. Toen ze het sportevenement verlieten, wist een fotograaf hun identieke knalrode Adidas-schoenen vast te leggen in beeld.

Sportief
Even kijken naar Kate haar sportieve look. Wat ze ook draagt, deze dame lijkt er altijd in te slagen om een stijlvolle, trendy outfit bij elkaar te rapen. De rode schoenen contrasteren goed met de aansluitende donkerblauwe sportbroek. Daarboven een T-shirtje met kraagje in dezelfde tint als de sneakers en een eveneens donkerblauw vestje voor de frissere momenten.

Paralympics
Ook bij de openingsceremonie was het koninklijke koppel van de partij, samen met de Queen. Opvallende afwezige was prins Harry, die nog op de blaren moet zitten van zijn naaktschandaal in Vegas. Will en Kate worden komende week nog op heel wat events verwacht. Benieuwd of ze voor meer 'matching' outfits zullen gaan.

  • Will en Kate op openingsceremonie Paralympics
mailIcon print | | Meer bookmarks |
Aan het laden...

Laat van je horen!

Deel je mening met alle NINA-lezeressen

Aan het laden...
<spring:message code='commonMessages.loading' />
    Aan het laden...
    Disclaimer CIM Internet License2Publish Gopress