Chique H&M-collectie haalt het Witte Huis

Door: Elke De Pourcq - 03/05/12, 10u32  − Bron: People
© reuters.

Style Watch De chique H&M-collectie haalt weer een prestigieus evenement. Na Michelle Williams (BAFTA's), Viola Davis (Santa Barbara filmfestival), Amanda Seyfried (première In Time) en Kristin Davis (Vanity Fair and Ermenegildo Zegna dinner), droeg Ginnifer Goodwin een jurk uit de H&M Glamour Conscious-collectie naar het chique dinner voor journalisten in het Witte Huis. Aan 300 dollar (280 euro) wellicht de goedkoopste jurk daar die avond.

  • © reuters

Ginnifer koos voor een witte avondjurk met volumineuze rok, die ze voor de gelegenheid afwerkte met een fijn, zwart riempje. "Ik wilde iets ecologisch dragen, dat was cruciaal", verklapte de actrice aan het magazine People.

Net als de andere jurken en outfits uit de exclusieve Glamour-collectie, is ook deze gelimiteerd: er zijn er maar duizend gemaakt, en elke jurk is genummerd.  De volledige collectie kan je in bijhorende fotoreeks bekijken.

Behalve Ginnifer Goodwin, waren nog tal van andere celebs aanwezig op het diner, onder wie Kim Kardashian en mama Kris Jenner, Claire Danes, Sofia Vergara, Anna Paquin, Reese Witherspoon, George Clooney, Chace Crawford, Rosario Dawson en Eva Longoria.

mailIcon print | Meer bookmarks |
Aan het laden...

Laat van je horen!

Deel je mening met alle NINA-lezeressen

Aan het laden...
<spring:message code='commonMessages.loading' />
    Aan het laden...
    acap enabled reprocopy Mediargus Disclaimer CIM Internet