Nina-model 2011, kandidaat 10: Matthias Verschueren

20/07/11, 10u37
Foto's: Faye Pynaert.

Sinds hij deelnam aan de show van de Antwerpse academie weet hij dat defileren op de catwalk hem ligt. Hij heeft de juiste looks, de maten van een model en hij is dol op mode. Matthias Verscheuren (18) is de perfecte kandidaat NINA-model.

  • Foto's: Faye Pynaert.
    Foto's: Faye Pynaert.

Wat een fotosessie precies inhoudt, daar heeft hij nog geen zicht op maar de sessie van vandaag doet hem zin krijgen in meer. "Wat ik weet, is dat het om een creatief project gaat waarin een model een belangrijke rol speelt en dat boeit me", zegt Matthias  als we hem ontmoeten aan het Q-Beach House.

Hij zakte speciaal voor NINA af naar Oostende. "NINA-model worden, lijkt me superleuk! Op de show van de Antwerpse modeacademie heb ik een beetje kunnen proeven van modellenwerk en het smaakt naar meer. Ik droom ervan om stylist of moderedacteur te worden, ontwerpers te interviewen... Daarom ga ik Communicatiemanagement studeren."

Stemmen voor Matthias?
Sms NINA 10 naar 6659. Je mag zo vaak sms'en als je wil, van 7 t.e.m. 15 augustus 2011.  (0,50 euro/sms, NINA, Brusselsesteenweg 347, 1730 Kobbegem, 02/454.24.01).

Zelf kandidaat zijn?
Ben jij tussen 14 en 22 jaar oud en denk jij dat jij het kan maken als model? Meld je aan bij NINA! Vandaag vind je Ilse vanaf 14 uur in het Q-Beach House in Oostende. Op 17 augustus worden de twee winnaars bekendgemaakt. Zij krijgen een covershoot in NINA en winnen samen voor meer dan 11.000 euro prijzen.

Volg de NINA modellenzoektocht op facebook, twitter en op www.nina.be.

  • Identikit Nina-model
mailIcon print | | Meer bookmarks |
Aan het laden...

Laat van je horen!

Deel je mening met alle NINA-lezeressen

Aan het laden...
<spring:message code='commonMessages.loading' />
    Aan het laden...
    Disclaimer CIM Internet License2Publish Gopress